ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ATTICA TOP DARTS LEAGUE 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ATTICA TOP DARTS LEAGUE 2015
Πρόσφατα η επιτροπή της TDL ανακοίνωσε για τον νομό Αττικής, την προσωρινή παύση λειτουργίας της. Ο λόγος όπως αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση, ήταν και συνεχίζει να είναι, η ‘’έλλειψη προσωπικού’’. Παράλληλα ανακοίνωσε και καλωσόρισε τα δύο νέα μέλη της, την TDL Θεσσαλονίκης και την TDL Σίφνου που μαζί με τις TDL Κέρκυρας και Αγ. Νικολάου Κρήτης θα ξεκινήσουν στις 27 Φεβρουαρίου τα προκριματικά τους για το πρωτάθλημα του 2015. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να καλωσορίσουμε και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον άνθρωπο που θα ‘’τρέξει’’ την TDL Κρήτης, κον Μιχάλη Βλάσση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που επικοινώνησαν μαζί μας και έδειξαν το ενδιαφέρον τους αλλά και όσους εξέφρασαν την λύπη τους που η Αθήνα δεν θα πάρει μέρος στην διοργάνωση. Μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα, ίσως πιο έντονα από τον καθένα αφού η Top League είναι ‘’ παιδί δικό μας ‘’.
Ανοικτοί όπως πάντα σε καινούργιες ιδέες όμως, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το σχόλιο καλού φίλου των darts που η αλήθεια είναι μας προβλημάτισε.
‘’ Αφού Σίφνος, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα μπορούν να τρέχουν TDL με ένα ή δύο άτομα υπεύθυνους, το ίδιο μπορεί να κάνει και η Αθήνα ‘’. Δηλαδή η πρόταση επί της ουσίας είναι, ‘’ μοντέλο περιφέρειας και στην Αθήνα ‘’.
Και για να εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι το μοντέλο περιφέρειας έχουμε να πούμε τα εξής
1. Η κεντρική επιτροπή με έδρα την Αθήνα ορίζει υπεύθυνους ανά περιοχή, οι οποίοι με την σειρά τους θα ‘’τρέχουν ‘’ την προκριματική διαδικασία και το κατά τόπους TDL Championship.
2. Οι υπεύθυνοι των περιοχών θα ακολουθούν τους κανονισμούς που τους έχει δώσει η επιτροπή και θα λειτουργούν σύμφωνα με ότι έχουν συμφωνήσει με αυτήν.
3. Τα data όλων των αγώνων – δοκιμασιών θα τα επεξεργάζεται η επιτροπή αφού βεβαίως σταλούν αυτά από τους υπεύθυνους περιοχών.

Σε γενικές γραμμές αυτό είναι το μοντέλο. Αυτό μπορεί να γίνει και στην Αθήνα.

Ανοικτή πρόσκληση λοιπόν. Ποιοί θα ήθελαν να αναλάβουν να ‘’τρέξουν’’ μία TDL στην Αθήνα; Στη σκέψη μας είναι να δημιουργηθούν δύο TDL, των Βορείων προαστίων και αυτή των Νοτίων. Δύο άτομα για υπεύθυνοι στην κάθε Top League θα ήταν ιδανικό.

Αυτή είναι η πρόταση για την ATTICA TDL

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μεσω email στο info@topdartsleague.gr ή μέσω pm στην σελίδα μας στο facebook

Leave a Reply