Κανονισμοί KING OF DARTS 2017

KING OF DARTS 2017

LEGENDS & WARRIORS – HEROES – CRETA – THESSALONIKI

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ KING OF DARTS 2017

 1. Το KING OF DARTS 2017 είναι ανεξάρτητα πρωταθλήματα 12 παικτών το κάθε ένα, που μετά την ολοκλήρωση τους, οι παίκτες που πήραν την πρόκριση, διεκδικούν στην επόμενη φάση τον τίτλο του ‘’Βασιλιά των darts ‘’.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα αυτά έχουν όλοι οι παίκτες, ανεξάρτητα αν είναι εγγεγραμμένα μέλη σε κάποιον σύλλογο Darts ή όχι.
 3. Όλα τα πρωταθλήματα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Οι παίκτες που συμμετέχουν σε κάθε ένα απο αυτά, θα αντιμετωπίσουν παίκτες που ανήκουν στο ίδιο πρωτάθλημα.
 4. Ο νομός Αττικής λόγω των πολλών συλλόγων και του μεγάλου αριθμού παικτών που διαθέτει, θα έχει δύο διαφορετικά πρωταθλήματα, αυτά των LEGENDS  & WARRIORS και  HEROES.
 1. Οι παίκτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στα παραπάνω πρωταθλήματα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι α) στην LEGEND & WARRIORS LEAGUE δηλώνουν παίκτες που ξεκίνησαν να παίζουν darts από το έτος 2010 και πριν β) στην HEROES LEAGUE δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ‘’νέοι’’ παίκτες που ξεκίνησαν να παίζουν απο το 2011 και μετά.
 2. Οι TDL της περιφέρειας ( REGIONS ), από την στιγμή που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο KING OF DARTS 2017, θα έχει η κάθε μία το δικό της πρωτάθλημα και οι γενικοί κανόνες της διοργάνωσης θα ισχύουν και για τα δικά τους πρωταθλήματα.
 3. Στις 30/6/2016, ειδικά για τον νομό Αττικής, θα ξεκινήσει η εγγραφή των ενδιαφερόμενων παικτών στο site της Top Darts League. Οι συμμετοχές θα λήξουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016.
 4. Για τις REGIONS TDL ( Κέρκυρας, Κρήτης και Θεσσαλονίκης ), θα ορίσουν οι κατά τόπους TDL managers, την ημερομηνία που λήγουν οι συμμετοχές για τα πρωταθλήματα τους. Η ημερομηνία θα πρέπει να είναι τέτοια που να επιτρέπει να υπάρχει χρόνος, ώστε μέχρι τέλους τους έτους να γίνουν οι 5 προκριματικοί αγώνες αν χρειαστεί και όπου χρειαστεί.
 5. Στις 18/12/2016, ημέρα του τελικού του EURO CHALLENGE ανδρών, λήγουν οι συμμετοχές για το ποιές TDL της περιφέρειας θα λάβουν μέρος στο KING OF DARTS 2017 που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017. Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της περιφέρειας, οι TDL managers μπορούν να ορίσουν διαφορετική ημέρα τέλεσης των αγώνων του πρωταθλήματος των.
 6. Αν ο αριθμός των δηλωμένων παικτών για το κάθε πρωτάθλημα είναι μεγαλύτερος του αριθμού 16 για τον νομό Αττικής και του αριθμού 12 για την περιφέρεια, τότε στο διάστημα απο τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και τέλος Νοεμβρίου 2016, θα γίνουν προκριματικοί αγώνες average για να καταλήξει η διαδικασία στις δύο 16αδες της Αττικής και τις 12αδες της περιφέρειας.
 7. Η προκριματική διαδικασία θα έχει την παρακάτω μορφή:
 • Πέντε (5) προκριματικοί αγώνες με βάση τον μέσο όρο ανά βολή (average per throw).
 • Απο τους 5 προκριματικούς, βαθμολογία average θα πάρουν οι 4. Το συνολικό average από τις 4 καλύτερες προσπάθειες του παίκτη, θα ορίσουν και το τελικό του average.
 • Υποχρεωτική παρουσία του παίκτη, στους τέσσερις (4) προκριματικούς αγώνες, ώστε να έχει δικαίωμα στην βαθμολογία.
 • Στον κάθε προκριματικό αγώνα ο παίκτης θα αγωνισθεί μόνος του σε 5 legs Θα καταγραφούν πόσα βελάκια χρειάστηκε για να τελειώσει τα 5 legs.
 • Το σύνολο πόντων των 20 legs 501 (10.020 πόντοι) / του συνόλου των darts που χρειάστηκαν για τα είκοσι (20) επιλεγμένα legs, θα μας δώσει το average ανά βελάκι και  x 3 θα έχουμε το average ανά βολή.
 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα που ανήκει ο παίκτης, θα έχουν τα πρώτα 16 averages ανά βολή για τα πρωταθλήματα των LEGENDS & WARRIORS και HEROE και τα 12 πρώτα averages για τα πρωταθλήματα της κάθε περιφέρειας.
 2. Σε περίπτωση ισοβαθμίας average που κρίνεται θέση ή θέσεις, η διαδικασία θα επαναληφθεί σε άλλη μέρα (7 legs 501) και το καλύτερο ή τα καλύτερα average, θα προκριθούν.
 3. Την διαδικασία των προκριματικών, θα επιβλέπουν και θα συντονίζουν οι υπεύθυνοι της κάθε TDL. Τα προκριματικά του νομού Αττικής και για τα δύο πρωταθλήματα θα γίνονται κάθε φορά στον ίδιο χώρο ( αυτόν που θα έχει επιλεγεί για την κάθε ημερομηνία ), θα ξεκινούν στις 18.00 και θα γίνονται δεκτές συμμετοχές έως τις 22.00.
 4. Τα venues που θα φιλοξενήσουν τα προκριματικά του νομού Αττικής, θα πρέπει να διαθέτουν για την διαδικασία έξι ( 6 ) στόχους σε πολύ καλή κατάσταση, δύο ( 2 ) ανά πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό να μην ταλαιπωρηθούν οι παίκτες αν οι συμμετοχές σε αριθμό είναι μεγάλες.
 5. Απο την στιγμή της αναγγελίας του ονόματος του παίκτη για την προσπάθεια των 5 legs, θα του δοθεί χρόνος 5 λεπτών για ζέσταμα στον στόχο που θα αγωνισθεί.
 6. Δικαίωμα συμμετοχής στην προκριματική διαδικασία (entry fee), 5 ευρώ ανά προκριματικό.
 7. Δικαίωμα συμμετοχής του καταστήματος που φιλοξενεί τον προκριματικό, ένα ( 1 ) ευρώ ανά συμμετοχή παίκτη.
 8. Τα καταστήματα ( ή το κατάστημα ) που θα φιλοξενήσουν τους προκριματικούς, θα ορισθούν από την αρχή και θα πρέπει να τηρούν τις προυποθέσεις που αναφέραμε παραπάνω.
 9. Για τις REGIONS TDL, οι TDL managers, θα ορίσουν που θα γίνουν τα προκριματικά, όπως και το πρωτάθλημα.
 10. Τα προκριματικά (Qualifying Rounds) του νομού Αττικής θα γίνονται ημέρα Τετάρτη και οι πέντε ημερομηνίες είναι: 21/9, 12/10, 19/10, 9/11 και 23/11. Η περιφέρεια θα ορίσει τις δικές της ημερομηνίες για τις οποίες και θα ενημερώσει την επιτροπή.
 11. Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, θα προκύψουν οι 16αδες ανά πρωτάθλημα και οι 12αδες ανά TDL ( Regions ). Σε περίπτωση που παίκτης που έχει προκριθεί αδυνατεί να λάβει μέρος στο KING OF DARTS 2017, θα τηρηθεί σειρά προταιρεότητας βάσει των προκριματικών.
 12. Οι αγώνες στο κάθε πρωτάθλημα / TDL θα είναι Round Robin, δηλαδή ο κάθε παίκτης θα αντιμετωπίσει όλους τους υπόλοιπους σε 11 αγωνιστικές. Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της 1ης φάσης της διοργάνωσης όπως και της 2ης φάσης αναφέρονται παρακάτω.
 13. Δικαίωμα συμμετοχής των παικτών που προκρίθηκαν στο KING OF DARTS 2017, είναι 110 ευρώ ανά παίκτη. Στις 16 Δεκεμβρίου 2016, πρώτη ημέρα του NATIONAL EURO CHALLENGE των ανδρών, θα γίνει συνάντηση της επιτροπής με τους TDL managers, για να δηλώσουν με την σειρά τους αυτοί, τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της διοργάνωσης και να τακτοποιήσουν την οικονομική υποχρέωση τους ( 1η φάση πληρωμής ). Στην συνάντηση αυτή θα πρέπει ο κάθε παίκτης να έχει προκαταβάλλει στον TDL manager το ποσόν των 50 ευρώ ( για τις 5 πρώτες αγωνιστικές ). Πριν την έναρξη της 6ης αγωνιστικής, ο κάθε παίκτης θα προκαταβάλλει το υπόλοιπο των 60 ευρώ. Οι παίκτες που δεν θα τακτοποιήσουν οικονομικά την συμμετοχή τους, δεν θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στους αγώνες. Απαραίτητη προυπόθεση είναι η καταβολή των χρημάτων στα χρονικά διαστήματα που μόλις αναφέραμε. Επιστροφή χρημάτων δεν προβλέπεται για κανέναν λόγο, ακόμα και αν αναγκαστεί πάικτης να αποχωρήσει για ανωτέρα βία. Ο προυπολογισμός των χρηματικών επάθλων θα γίνει σύμφωνα με τα entry fees των παικτών, των καταστημάτων και των προκριματικών ( πρόβλεψη ειδικά για αυτά ).
 14. Για τα καταστήματα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, venue fee, 20 ευρώ ανά πρωτάθλημα / TDL. Για τον νομό Αττικής αυτό σημαίνει ότι το κατάστημα που θα φιλοξενεί τα 2 πρωταθλήματα την συγκεκριμένη αγωνιστική θα έχει venue  fee, 40 ευρώ.
 15. Το format των αγώνων στο κάθε πρωτάθλημα / TDL θα είναι, 501 best of 9 legs. O νικητής θα παίρνει δύο ( βαθμούς ) και ο ηττημένος, μηδέν ( 0 ) βαθμούς.
 16. Οι παίκτες θα αναμετρώνται στο bull και πρώτος θα ρίχνει ο παίκτης που το όνομα του αναφέρεται πρώτο. Αν δεν προκύψει νικητής, η διαδικασία θα επαναληφθεί, ρίχνοντας κάθε φορά οι παίκτες εναλλάξ, μέχρι να έχουμε αποτέλεσμα που θα ορίσει ποιός θα ξεκινήσει πρώτος.
 17. Μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης, βάσει της βαθμολογίας που θα έχει προκύψει, οι πρώτοι 6 παίκτες από το κάθε πρωτάθλημα του νομού Αττικής και οι 4 πρώτοι  των TDL πρωταθλήματων της περιφέρειας,  θα περάσουν στην 2η φάση, την KING OF DARTS ON STAGE. Το κάθε πρωτάθλημα / TDL μετά την ολοκλήρωση των 11 αγωνιστικών, θα βραβεύσει χρηματικά τους 6 πρώτους της βαθμολογίας.
 18. Κύπελλα θα δοθούν στις πέντε ( 5 ) πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων / TDL. Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά θα έχουμε, πρωταθλητή LEGEND & WARRIORS LEAGUE, HEROES LEAGUE, CRETA TDL, CORFU TDL και THESSALONIKI TDL.
 19. Η KING OF DARTS ON STAGE είναι η 2η και τελική φάση της διοργάνωσης. Θα γίνει στην Αθήνα και θα συναντηθούν σε αυτή οι 24 παίκτες που κατέλαβαν τις προνομιούχες θέσεις των πρωταθλημάτων / TDL που συμμετείχαν. Οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ( 2 ) groups των 12 παικτών το κάθε ένα. Οι αγώνες στα groups είναι Round Robin και οι τέσσερις ( 4 ) πρώτοι απο το κάθε group, θα περάσουν στα προημιτελικά, δηλαδή στους οκτώ ( 8 ) της διοργάνωσης. Οι τέσσερις προημιτελικοί θα ορίσουν και τα ζευγάρια των ημιτελικών. Το format των παιχνιδιών των groups όπως και των προημιτελικών είναι, best of 7 legs. Στον πίνακα που ακολουθεί έχουν ορισθεί οι θέσεις των παικτών στα 2 groups.kodtable
 20. Στα προημιτελικά θα συναντηθούν σε ‘’πυραμίδα’’ οι παίκτες ως ακολούθως α) Νο1 του Α group vs Νο 4 του Β group β) Νο3 του Α group vs Νο 2 του Β group    γ) Νο2 του Α group vs Νο 3 του Β group και δ) Νο4 του Α group vs Νο 1 του Β group. Οι νικητές του α) και β) θα είναι το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών και οι νικητές του γ) και δ) το δεύτερο ζευγάρι.

Το format των ημιτελικών θα είναι best of 17 legs ( First to 9 ) και του τελικού που θα αναδείξει και τον ‘’Βασιλιά’’ των Ελληνικών darts, best of 21 legs ( First to 11 ). Το ποιός θα ξεκινήσει πρώτος θα ορισθεί απο το ‘’μέτρημα’’ στο bull και πρώτος θα ρίξει για bull ο παίκτης που αναφέρεται πρώτος στο φύλλο αγώνα. Κάθε 5 leg θα υπάρχει ολιγόλεπτο διάλειμμα. Maximum διαλειμμάτων δύο ( 2 ). Σε περίπτωση ισοπαλίας 8-8  στον ημιτελικό ή 10-10 στον τελικό, το bull  θα αποφασίσει ποιός θα ξεκινήσει πρώτος στο «αποφασιστικό» leg. Πρώτος θα ρίξει για bull ο παίκτης που ξεκίνησε πρώτος.

 

 1. TDL DRESS CODE θα ισχύει και για τις δύο φάσεις του KING OF DARTS Οι παίκτες θα πρέπει να τηρούν τις προδιαγραφές εμφάνισης (μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και πουκάμισο ή polo με το όνομα τους ή το nick name που έχουν ). Δεν επιτρέπεται το T-Shirt. Η αθλητική εμφάνιση των παικτών δίνει κύρος στο άθλημα και είναι η εικόνα μας προς τα ‘’έξω’’. Οι TDL managers έχουν κάθε δικαίωμα να μην επιτρέψουν σε παίκτη που δεν τηρεί τις προδιαγραφές του DRESS CODE να λάβει μέρος στους αγώνες.
 2. Επισημαίνουμε σαν γενικό κανόνα, ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο παικτών ή και περισσοτέρων, η θέση ή οι θέσεις θα κριθούν απο αγώνα ή αγώνες μπαράζ.  Αν η ισοβαθμία είναι ανάμεσα σε δύο παίκτες, η διαδικασία DECIDING θα αποφασίσει τον νικητή της θέσης όπως περιγράφεται παρακάτω.

– Για ισοβαθμία για την πέμπτη ( 5η ) και την έκτη ( 6η )  θέση ( μόνο για την 1η φάση ),  θα γίνει αγώνας μπαράζ    ‘’DECIDING best of 3 legs’’. Οι θέσεις αυτές δεν οδηγούν στο KING OF DARTS ON STAGE και ούτε έχουν διαφορά στα χρηματικά έπαθλα. Ο αγώνας θα γίνει τυπικά για να ορισθεί ποιός είναι 5ος και ποιός 6ος του συγκεκριμένου πρωταθλήματος / TDL.

– Αν η ισοβαθμία αφορά την θέση κατάταξης στην 1η 4αδα, τότε θα γίνει αγώνας μπαράζ  ‘’DECIDING best of 7 legs’’.

Αν η ισοβαθμία είναι ανάμεσα σε τρεις ή και περισσοτέρους παίκτες, η διαδικασία DECIDING θα αποφασίσει τον νικητή της θέσης ή των θέσεων και θα ισχύουν τα παρακάτω.

α) Για ισοβαθμία για την πέμπτη ( 5η ) και την έκτη ( 6η ) θέση ( μόνο για την 1η φάση ), δεν θα γίνουν αγώνες μπαράζ, κυρίως γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρο. Οι παίκτες που ισοβάθμισαν θα αναμετρηθούν στο ‘’9 darts high score’’ από όπου και θα προκύψει η τελική κατάταξη των παικτών.

β) Αν η θέση ή οι θέσεις όμως οδηγούν σε επόμενη φάση ( θέσεις 1 έως 4 ), οι αγώνες μπαράζ θα έχουν την μορφή ‘’Round Robin best of 5 legs ‘’. Αν και απο αυτή την διαδικασία δεν προκύψει καθαρό αποτέλεσμα για την θέση ή τις θέσεις ( ίδιες νίκες, ίδια διαφορά legs ), τότε ο κανόνας ‘’ 9 darts high score ‘’ θα αποφασίσει την θέση ή τις θέσεις.

Σε ισοβαθμία στα groups του KING OF DARTS ON STAGE που δύο παίκτες διεκδικούν θέση στην 4αδα του group για να περάσουν στην φάση των προημιτελικών και να ορισθεί η ακριβής τους θέση, ο αγώνας μπαράζ ‘’DECIDING best of 7 legs’’ θα ορίσει την θέση αυτή. Αν η ισοβαθμία για την προνομιακή θέση ή θέσεις είναι σε περισσότερους απο δύο παίκτες, αγώνες Round Robin best of 5 legs θα οδηγήσουν να ορισθεί η θέση ή οι θέσεις για την φάση των προημιτελικών.

 

ΕΙΔΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

 1. Για τους παίκτες που αγωνίζονται απαγορεύεται το ποτό και το τσιγάρο.
 2. Ο 1ος αγώνας της κάθε αγωνιστικής θα αρχίζει στις 20:00. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι παρόντες στις 19.30, ½ ώρα ΠΡΙΝ την ώρα έναρξης του πρώτου παιχνιδιού. Η κλήρωση των παιχνιδιών της ημέρας θα γίνει λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες.
 3. Οι αγώνες θα είναι best of 9 legs . Οι παίκτες των πρωταθλημάτων του νομού Αττικής, θα ολοκληρώσουν τους αγώνες τους σε 11 αγωνιστικές. Στις 4 πρώτες αγωνιστικές θα δώσει ο κάθε παίκτης δύο παιχνίδια βάσει προγράμματος και στις υπόλοιπες 7, τα υπόλοιπα παιχνίδια ( ένα την κάθε αγωνιστική ). Για την περιφέρεια, οι αγωνιστικές θα είναι 11 επίσης και ο κάθε παίκτης θα παίξει σε διάστημα 11 εβδομάδων με τους υπόλοιπους παίκτες. Η νίκη θα έχει 2 βαθμούς, η ήττα
 4. Η αποχώρηση αγωνιζόμενου απο την διοργάνωση λόγω ανωτέρας βίας ( μόνιμη αποχώρηση ), οδηγεί στο να ακυρωθούν όλοι οι αγώνες που είχε δώσει μέχρι εκέινη την στιγμή ο αποχωρήσας και οι βαθμοί που κέρδισαν κάποιοι αντίπαλοι του, να αφαιρεθούν απο την βαθμολογία τους όπως επίσης και τα legs των συγκεκριμένων αγώνων. Σε περίπτωση που η μόνιμη αποχώρηση συνδέεται με τιμωρία του παίκτη απο την πειθαρχική επιτροπή, δεν αλλάζει τίποτα στους παίκτες που ήδη έχουν δώσει αγώνες με τον τιμωρημένο παίκτη όσον αφορά την βαθμολογία τους και οι υπόλοιποι που έχουν να δώσουν παιχνίδια μαζί του, θα πάρουν τους 2 βαθμούς της νίκης ανευ αγώνα χωρίς να υπολογισθεί διαφορά στα legs των παιχνιδιών αυτών. Τα legs των παικτών που έπαιξαν με τον τιμωρημένο και αποχωρήσαντα θα διαγραφούν απο τα στατιστικά τους ώστε τουλαχίστον σε αυτό το θέμα να είναι όλοι ισότιμοι.
 5. Για την μη διεξαγωγή παιχνιδιού λόγω απουσίας παίκτη, ο αγώνας κατοχυρώνεται στον αντίπαλο του και κερδίζει αυτός τους 2 πόντους της νίκης. Ο αντίπαλος του για να κερδίσει τους 2 αυτούς πόντους, θα πρέπει να είναι παρών στην αγωνιστική την ώρα του παιχνιδιού. Τυπικά ο αγώνας έχει σκορ 5-0, αλλά τα legs δεν θα υπολογισθούν στα συνολικά κερδισμένα ή χαμένα. Η επιτροπή της TDL έχει κάθε δικαίωμα  να αναβάλει παιχνίδι, είτε  λόγω απουσίας παίκτη, είτε για οποιονδήποτε λόγο κρίνει αυτή. Αν δοθεί έγκριση για αναβολή, το αναβληθέν παιχνίδι θα γίνει την επόμενη αγωνιστική και θα προηγηθεί των αγώνων της ημέρας. Αν παίκτης απουσιάσει  τρείς φορές, αυτό  θα οδηγήσει σε αποκλεισμό του παίκτη από την συνέχεια. Απουσία δεν θεωρείται η μη παρουσία παίκτη σε αγώνα, που έχει πάρει έγκριση για αναβολή. Ειδικά για περιπτώσεις απουσίας παικτών, λόγω συμμετοχής τους σε αγώνες darts του εξωτερικού, θα εγκρίνεται η αναβολή του αγώνα τους. Παιχνίδι που εγκρίθηκε για αναβολή, δεν δικαιούται άλλης αναβολής. Είναι υποχρέωση του παίκτη που θα απουσιάσει στο εξωτερικό για αγώνες, να ειδοποιήσει την επιτροπή εγκαίρως και να ζητήσει επίσημα αναβολή του παιχνιδιού του.
 6. Για περιπτώσεις ισοβαθμίας, το άρθρο 33 των κανονισμών έχει όλες τις λεπτομέρειες.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

 • Κατά την προκριματική διαδικασία καθώς και στις δύο φάσεις του TDL KING OF DARTS 2017, απαγορεύεται κατά την διάρκεια του αγώνα, το ποτό και το τσιγάρο. Παίκτης που θα αγνοήσει τον κανονισμό, θα αποβληθεί απο την συγκεκριμένη αγωνιστική.
 • Στην τελική φάση οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν την εμφάνιση τους [Πουκάμισο – polo εμφάνισης αγώνα (όχι T-Shirt), μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια].
 • Η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων στο χρονικό διάστημα που έχει ορίσει η Top Darts League είναι υποχρέωση του καθε παίκτη
 • Χωρίς να είναι υποχρεωτικό, καλό θα ήταν για το άθλημα, οι παίκτες να παραμένουν στους αγώνες και μετά το τέλος του δικού τους παιχνιδιού της κάθε αγωνιστικής.
 • Την βραδιά της στέψης του ‘’Βασιλιά’’, η παρουσία όλων των παικτών που έλαβαν μέρος στην φάση KING OF DARTS ON STAGE δεν είναι υποχρεωτική αλλά για το άθλημα το ίδιο καλό θα ήταν να παρευρίσκονται και μάλιστα φορώντας την εμφάνιση τους. Θα υπάρχουν απονομές, φωτογραφίες και σε τελική ανάλυση, οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές.
 • Η σωστή αθλητική συμπεριφορά κατά την διάρκεια των αγώνων, θεωρείται σεβασμός στον θεσμό της TDL και στους συμπαίκτες.
 • Πειθαρχική επιτροπή 3 μελών της επιτροπής θα ασχοληθεί εαν χρειαστεί με περιπτώσεις ασέβειας απέναντι στον θεσμό και τους αγώνες. Η TDL έχει κάθε δικαίωμα από την στιγμή που η γνωμάτευση είναι «ασέβεια», να επιβάλλει ποινή στον παίκτη, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στην αποβολή του από τους αγώνες.

 

                                     

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ( βάσει προυπολογισμού )

 • LEGENDS & WARRIORS LEAGUE στους 6 πρώτους.
 • HEROES LEAGUE στους 6 πρώτους.
 • TDL Θεσσαλονίκης, στους 6 πρώτους.
 • TDL Κέρκυρας, στους 6 πρώτους.
 • TDL Αγ. Νικολάου Κρήτης, στους 6 πρώτους.
 • Οδοιπορικά στον κάθε παίκτη της περιφέρειας που προκρίθηκε στην φάση KING OF DARTS ON STAGE.
 • Τα χρηματικά έπαθλα για τους 4 πρώτους, θα ανακοινωθούν.
 • Χρηματικό ποσό συμμετοχής 100 ευρώ θα δοθεί και στους 24 παίκτες για την συμμετοχή τους στο KING OF DARTS ON STAGE.
 • Για τους TDL managers της περιφέρειας, η διαμονή τριών ημερών στην Αθήνα ( ξενοδοχείο ) θα καλυφθεί απο τα έσοδα της διοργάνωσης. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς.

 

ΚΥΠΕΛΛΑ – ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Κύπελλα θα δοθούν στους 4 πρώτους του KING OF DARTS
 • Κύπελλα θα δοθούν στους παίκτες που κατέλαβαν την 1η θέση στα πρωταθλήματα LEGENDS & WARRIORS, HEROES και στις CRETA TDL, CORFU TDL και THESSALONIKI TDL.
 • Αναμνηστικά (certificate of participation) θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες των πρωταθλημάτων.
 • Σε κάθε αγωνιστική της Αττικής των δύο πρωταθλημάτων μαζί, θα βραβεύεται το καλύτερο average με μια δωροεπιταγή των 20€ του καταστήματος Achro, προσφορά της Top Darts League.

 

‘’ WE ARE THE CHAMPIONS ‘’ CHALLENGE

Ειδικά για τα  πρωταθλήματα LEGENDS & WARRIORS και HEROES, οι δύο πρωταθλητές που θα προκύψουν από την βαθμολογία, θα συναντηθούν μετά το τέλος της 11ης αγωνιστικής, σε αγώνα Knock-Out best of 5 legs. Ο νικητής από την διαδικασία αυτή, θα δώσει στο πρωτάθλημά που ανήκει και κατ’ επέκταση σε όλους τους παίκτες αυτού, την τιμητική διάκριση ‘’ WE ARE THE CHAMPIONS ‘’

που στην ουσία δηλώνει ποια ‘’φουρνιά’’ παικτών είναι η καλύτερη.

 • Η εταιρία ACHRO θα δώσει 16 καινούργιους στόχους Winmau Blade 4 σε όλους τους νικητές του ‘’WE ARE THE CHAMPIONS’’ CHALLENGE γιατί πολύ απλά,

THE WINNER TAKES IT ALL.

 • Οι στόχοι αυτοί θα πρέπει να θυμίζουν στους κατόχους των, την μεγάλη τους επιτυχία απέναντι σε ισάξιους αντιπάλους. Ταυτόχρονα θα πρέπει να θυμίζει και στους αντιπάλους τους, ποιοι είναι οι καλύτεροι. Γι’ αυτό, οι 16 παίκτες του πρωταθλήματος που ο εκπρόσωπος τους έχασε στην μονομαχία WE ARE THE CHAMPIONS CHALLENGE, θα υπογράψουν στο πίσω μέρος και των 16 στόχων των νικητών. Θα είναι μία ‘’επιβεβαίωση’’ του THE WINNER TAKES IT ALL. Θα είναι η επιβεβαίωση μέσα από την φράση ‘’ Είσαστε οι καλύτεροι’’. Ο απόλυτος σεβασμός του ηττημένου προς τον νικητή.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ KING OF DARTS 2017

 

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι ημερομηνίες των 5 προκριματικών είναι για τα πρωταθλήματα LEGENDS, WARRIORS και HEROES

21/9, 12/10, 19/10, 9/11 και 23/11.

Οι ημερομηνίες των προκριματικών των REGIONS TDL θα ανακοινωθούν απο τους TDL managers της κάθε περιφέρειας.

Οι 11 αγωνιστικές των πρωταθλημάτων του νομού Αττικής είναι οι παρακάτω:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 στις 7, 13, 20 και 25

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 στις 3, 10, 17 και 24

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 στις 3, 10, 17

KING OF DARTS ON STAGE στις 24, 25 και 26  ΜΑΡΤΙΟΥ.

 

Σε κάθε περίπτωση η Top Darts League έχει το δικαίωμα να αλλάξει ημερομηνίες, να συμπληρώσει ή να διαγράψει κανονισμούς, να αναβάλλει αγώνες. Μέσω της επιτροπής της έχει κάθε δικαίωμα να παίρνει θέση σε πειθαρχικά παραπτώματα και να καλεί σε απολογία παίκτες/παίκτη  που οι πράξεις τους/του δεν συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της. Η επιτροπή θα είναι 3μελής και θα αποτελείται απο μέλη της κεντρικής επιτροπής.

 

Όλα τα παραπάνω έχουν συμφωνηθεί από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, η οποία έχει την δικαιοδοσία να συμπληρώσει, να αλλάξει, ακόμα και να διαγράψει κάποιους από τους όρους .

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Top Darts League

 

Leave a Reply