Μεγάλες επιτυχίες απο την Εθνική μας στο Πανευρωπαϊκό της Ρουμανίας

 

Πραγματικά αν κάποιος που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τα Νταρτς στην      Ελλάδα το άκουγε αυτό για πρώτη φορά αρχικά θα σκεφτόταν «Υπάρχει  Εθνική ομάδα στα βελάκια???». Ε λοιπόν υπάρχει. Και φέτος αποφάσισε να  μας κάνει όλους περήφανους για 2η φορά. Ύστερα από την κατάκτηση του  Μεσογειακού το Μάιο στην Κύπρο, η εθνική μας αναχώρησε για το  Βουκουρέστι της Ρουμανίας με σκοπό μια πολύ καλή παρουσία στο  Πανευρωπαϊκό Κύπελλο. Και τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Τόσο οι άντρες  όσο και οι γυναίκες με τη συγκομιδή των βαθμών τους (40    και 10 αντίστοιχα) κατάφεραν στο τέλος να κάνουν την Ευρώπη να μιλήσει   για την “χώρα με την μεγαλύτερη πρόοδο».  Και φυσικά ήρθε και το μετάλλιο με τους Κώστα Παντελίδη και Γιώργο Πορτοκάλη να χάνουν στις λεπτομέρειες από ,τα φαβορί και μετέπειτα νικητές στα διπλά, Scott Mitchell και Scott Waites και να κατακτούν την 3η θέση!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η παρουσία της εθνικής μας στα μονά, στα διπλά και στο ομαδικό και στους άντρες και στις γυναίκες έκανε πολλές χώρες να καταλάβουν πως την Ελλάδα στα Νταρτς πρέπει να την πάρουν στα σοβαρά αλλιώς θα χάσουν! Αρκετές χώρες μάλιστα βρέθηκαν σε αυτή τη θέση, όχι επειδή δεν έπαιξαν εκείνοι καλά αλλά επειδή η Εθνική Ελλάδος έπαιξε πραγματικά πολύ καλά βελάκια!

Κάπως έτσι ήρθε και η έβδομη θέση στον βαθμολογικό πίνακα των αντρών μετά τη λήξη του τουρνουά. Έβδομη θέση στην Ευρώπη έχοντας από πάνω τα αδιαφιλονίκητα φαβορί αλλά από κάτω μεγάλες δυνάμεις του χώρου όπως η Γερμανία, η Φινλανδία, η Σουηδία και η Δανία.

Αν κάνουμε έναν απολογισμό θα δούμε πως ίσως μιλάμε για την πιο παραγωγική χρονιά της Ελλάδας στα Νταρτς σε διεθνές επίπεδο. Εκτός από τις επερχόμενες Top Darts League και σε άλλες χώρες αυτά τα παιδιά έβαλα και με το παραπάνω το δικό τους λιθαράκι για να γίνουμε ακόμη πιο γνωστοί! Είναι πραγματικά στο χέρι μας να δείξουμε πόσο ενωμένοι είμαστε και πόσο θέλουμε μαζί να αναδείξουμε το άθλημα που αγαπάμε!

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!

Leave a Reply