Φιλοσοφία

Φιλοσοφία Top Darts League

Γιατί θέλω και μπορώ να γίνω καλύτερος παίκτης.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της Top League. Να δημιουργήσει το περιβάλλον εκείνο όπου θα συναντήσεις τους καλύτερους παίκτες, θα αγωνιστείς εναντίον τους και θα ζήσεις στιγμές που μόνο το άθλημα των darts μπορεί να προσφέρει.

Η Top Darts League είναι  “ η φωνή ” των παικτών για ποιοτικά events, με αποκλειστικό σκοπό να έχουν κίνητρο, όραμα και στόχο.

Οι καλύτεροι παίκτες μέσα απο μια διαδικασία προκριματικών average per throw, θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση να γίνουν ο πρωταθλητής της Top League.

Events όπως το Arrows Team Trophy και Pentathlon   είναι τουρνουά που θα προσφέρουν στους παίκτες των darts μεγάλες συγκινήσεις.

Και τέλος το όραμα της TDL.

SOUTHERN EUROPE TOP DARTS LEAGUE CUP

Η δημιουργία Top Darts League και σε άλλες χώρες της Ευρώπης είναι ένα όνειρο που δείχνει ότι θα πάρει σάρκα και οστά. Σκοπός μας είναι και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, η Top Darts League να πάρει πανευρωπαικές διαστάσεις. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, τα μηνύματα είναι θετικά.

Στην φιλοσοφία της TDL ο θεατής των παιχνιδιών έχει την πρώτη θέση. Άθλημα δίχως θεατές δεν μπορεί να είναι άθλημα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όλη η διοργάνωση των αγώνων στηρίζεται στην ικανοποίηση των θεατών.Οι αγώνες θα γίνονται σε χώρους που τηρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η οργανωτική επιτροπή.

Εμείς στην Top League, διψάμε για αναγνώριση του αθλήματος και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προσφέρουμε στους παίκτες και στους θεατές υψηλού επιπέδου αγωνιστικές δραστηριότητες.

Η Οργανωτική Επιτροπή
Top Darts League

Leave a Reply